location.reload()

Welkom

Spijkerstad 2021 zal dit keer weer worden gehouden in de eerste week van de zomervakantie, dat is van 12 tot en met 15 juli. De opbouwdag is zaterdag 10 juli en de opruimdag vrijdag 16 juli.
We starten ’s ochtends om 9.00 uur en stoppen ’s middags om 15.00 uur. De kosten bedragen voor vier dagen € 25 euro (incl. eten en drinken).
Als u inkomen rondom bijstandsniveau is, is het mogelijk om kosten voor deelname terug te krijgen. Vraag voor meer info!

Doelgroep

Alle kinderen uit de Gemeente Harlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs.

Heeft u een kind(eren) met ASS die graag mee wil doen, maar niet zo goed in grote groepen kan meedraaien? Neem dan contact op met ons via mail of telefoon. We hebben in overleg een eigen hut voor deze groep.

Doel

Net als de voorgaande jaren is het hoofddoel van Spijkerstad het bouwen van hutten.
Met behulp en onder begeleiding van heel veel vrijwilligers gaan de kinderen aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere materialen om de mooiste hutten te bouwen. Het bouwen wordt afgewisseld met allerlei workshops, activiteiten en spelletjes. Ook creatief worden de kinderen behoorlijk uitgedaagd, om hun hut en zichzelf zo mooi mogelijk aan te kleden. En aan het eind van Spijkerstad zal weer een daverende afsluiting worden gehouden.

Locatie

Skeeler/ IJsbaan, Achlumerdijk, Harlingen.

Vrijwilligers

Om Spijkerstad 2021 mogelijk te maken hebben we nog vrijwilligers nodig voor Opbouwdag en Opruimdag.
Iedereen is welkom. 
U kunt zich hier opgeven.

Contact

Betalingsdag

Op dinsdag 6 juli is de betalingsdag van 15.00-17.00 uur en van 19.30-21.00 uur in ’t Vierkant aan de Johan van Oldebarneveltstraat 2 te Harlingen. Op dat moment is de inschrijving definitief. U betaald dit keer per pin. Wanneer u niet kunt komen op de betalingsdag is het belangrijk dat u dat aan ons meldt. 

Vispop_crew.
Activiteit_Survival
Activiteit_Circus

Jongerenwerk
Harlingen

MFC het Vierkant 
Johan van Oldenbarneveltstraat 2
8862BB
Harlingen